Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
"Sanitàries en lluita" convoca concentracions davant dels hospitals per una sanitat 100% pública

"El moment dels aplaudiments ja ha passat. Ara és l’hora de sortir al carrer a defensar els nostres drets com a treballadores i usuàries. Només amb unes condicions laborals dignes es pot fer una bona feina i per això la lluita és comuna. Ara passem dels balcons als carrers començant aquest dimecres amb concentracions a diferents centres de tots els àmbits sanitaris a tot el territori, amb la voluntat de mantenir-ho en el temps".

26/05/2020 Salut

"Sanitaris en Lluita" ha convocat aquest dimecres amb concentracions a diferents centres de tots els àmbits sanitaris a tot el territori, amb la voluntat de mantenir-ho en el temps.

El nou col·lectiu (veure el manifest) és un moviment que agrupa persones, treballadores i usuàries, i organitzacions presents als diferents àmbits del mon de la salut entesa en el seu sentit més ampli: residències de gent gran, transport sanitari, centres de salut mental, atenció primària, hospitals, centres sociosanitaris, etc. En definitiva, tots els recursos que fan de la cura de les persones el seu objecte principal.

Els uneix la lluita contra les retallades i la reivindicació d’una sanitat 100% pública, una lluita que amb la crisi del coronavirus s’ha fet evident que és més necessària que mai. Asseguren que "revertir les retallades no és només recuperar el 5% o cobrar les DPO (que d’altra banda entenem que no haurien d’existir perquè en definitiva són salari), revertir les retallades també és tenir la dotació pressupostària suficient per donar resposta a les necessitats de la població i poder respondre a aquestes necessitats amb els serveis adients. I tot això sense que ningú s’enriqueixi a costa de la nostra salut: per això defensem una sanitat 100% pública".

Tenen clar que "el moment dels aplaudiments ja ha passat. Ara és l’hora de sortir al carrer a defensar els nostres drets com a treballadores i usuàries. Només amb unes condicions laborals dignes es pot fer una bona feina i per això la lluita és comuna".

Per això diuen que "Ara passem dels balcons als carrers començant aquest dimecres amb concentracions a diferents centres de tots els àmbits sanitaris a tot el territori, amb la voluntat de mantenir-ho en el temps".

Concebtracions assegurades per demà_

Atenció primària: Dimecres 27 de 9.45h a 10.30h amb la Marea Pensionista, concentració davant de l'ambulatori de Molí Nou per reclamar i altres CAP: Obertura de tots els CAP tancats.

PSMar (Hospital del Mar, Esperança, Fòrum, CAEM) + TransportSanitari: dimecres 27 a les 8:00h matí, 14:00h i 21:00h. + Transport Sanitari

Hospital Moises Broggi+ TransportSanitari (Sant Joan Despí, Barcelona) Dimecres 27 a les 11h i 20h

Hospital de Sant Pau: Dimecres 27 de 13h a 13.30 i 20.30 a 21h, porta principal (San Quintín)

Hospital Parc Taulí de Sabadell dimecres 27 a les 12h, porta principal

Hospital Clínic, dimecres 27 a les 15h. porta principal

Hospital Sta Caterina (Salt): Dimecres 27 a 2/4 de 3

Hospital de Mataró: dimecres 27 a les 13'45 h

Hospital del Vendrell: dimarts i dijous a les 20h

Hospital Pius de Valls: dimecres 27 a les 12h.

Hospital Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, Tarragona: dimecres 27 a les 20h.

Residència de l'Alt Camp (RAC): dimecres 27 a les 11h.

Centre Geriatric Palafrugell Gent Gran (Palafrugell): dimecres 27 de 7,15 a 7,45 de la tarda

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid