Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Òmnium Cultural fa un vídeo irònic sobre les declaracions del general Villarroya i la seva relació amb el rei d'Espanya

Miguel Ángel Villarroya que s'ha fet famós aquests dies per frases com ‘El rei és el primer soldat d’Espanya’, 'Tots som soldats' i 'A la guerra no hi ha caps de setmana' va ser el pilot personal del rei emèrit i coneix molts dels seus secrets.

07/04/2020 Harmonies de lluita
Hi ha una imatge icònica de la relació entre el rei d'Espanya Joan Carles I i Corinna Larsen. Està presa en l'any 2006, a l'aeroport de Stuttgart (Alemanya). El rei és rebut amb honors i camina per una catifa vermella després de baixar l'escaleta d'un avió de l'Exèrcit de l'Aire espanyol. Al darrere, molt a prop, la llavors princesa alemanya, com una més de la comitiva reial. A la foto no s'aprecia qui pilota el avió, però hi havia Miguel Ángel Villarroya a la cabina. El general de l’exèrcit espanyol de l’aire, Miguel Ángel Villarroya que s'ha fet famós aquests dies per frases com ‘El rei és el primer soldat d’Espanya’, 'Tots som soldats' i 'A la guerra no hi ha caps de setmana' va ser el pilot personal del rei emèrit i coneix molts dels seus secrets (i del seu fill). Fa uns dies Òmnium Cultural va fer un vídeo irònic sobre les declaracions del general Vilarroya i la seva relació amb el rei (emèrit) d'Espanya.

El tinent general té una carrera brillant dins de les Forces Armades espanyoles. Pertanyent a la XXXII promoció de l'Acadèmia General de l'Aire, on va obtenir el despatx de tinent d'Aviació el 14 de juliol de 1980, l'ascens a general de brigada es va produir el 2011 ja general de divisió el 2014 . És diplomat d'Estat Major. Ha realitzat un total de 9.500 hores de vol i ha participat en missions internacionals com la guerra de Kuwait, la guerra dels Balcans o la guerra civil de Rwanda. El seu pare va ser metge destinat a la Galera (Montsià) i ell hi va néixer. Encara hi té alguna propietat i els estius va a visitar una família amiga.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid