Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
La Xarxa Solidària inicia la campanya #JoAportoBdn de recaptació de fons per les famílies i persones vulnerables

Aquest dijous la Xarxa Solidària publicava a les seves xarxes socials una nova campanya amb el hashtag #JoAportoBdn de recaptació de fons “per moltes famílies i persones de Badalona es troben en una situació d’extrema vulnerabilitat”.

03/04/2020 Drets i Llibertats

Després d’una vintena de dies de confinament per la pandèmia del Covid-19, els casos greus d’impossibilitat per accedir a productes bàsics del veïnat de la ciutat incrementen i s'accentuen a mesura que passen els dies. Malgrat els canals disponibles a l’Administració i Serveis Socials , des de la Xarxa Solidària Badalona manifesten que les demandes de necessitats bàsiques per part de persones amb manca de recursos econòmics que no poden fer front a la compra d’aliments s’ha disparat durant aquesta setmana, i apunten que serà una tendència a l’alça. 

És per aquest motiu que llancen la  campanya #JoAportoBdn #YoAportoBdn amb la creació d’una Caixa de Resistència i així fer front a les necessitats urgents derivades de la crisi sociosanitària actual, per tal de poder dur a terme actuaciones d’emergència, com a pla de xoc, mentre aquestes persones no son al circuit de Serveis Socials. La transparència serà un punt clau d’aquesta campanya i la Xarxa es compromet a retre comptes habitualment, com expliquen al vídeo promocional.

Els membres de la Xarxa Solidària insisteixen en la responsabilitat i col·laboració col·lectiva com a “eina capaç de fer front a les situacions extraordinàries en les que ens trobem” i fan una crida a la participació ciutadana tant amb les aportacions econòmiques, com amb la difusió o el voluntariat. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid