Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sindical
La CGT Catalunya denuncia la UGT per "estafa a la Seguretat Social"

El sindicat llibertari ha denunciat la UGT per frau a la Seguretat Social a través de l’Expedient de Regulació d’Ocupació que han realitzat Catalunya

27/04/2020 Laboral

La CGT Catalunya ha denunciat la UGT per Estafa a la Seguretat Social: acomiaden la seva plantilla amb subterfugis il·legals després de cobrar milions en subvencions directes no justificades durant la pandèmia.

Avui dilluns 27 d’abril hanpresentat denúncia a Inspecció de Treball pels indicis de frau a la seguretat social que la CGT estima en l’Expedient de Regulació d’Ocupació que ha realitzat la UGT de Catalunya contra una part dels seus treballadors i treballadores. Segons aquesta denúncia, amb l’excusa de la pandèmia de COVID-19, la UGT vol derivar als fons públics els pagaments de les nòmines de part dels seus treballadors.

Posen al descobert que aquest ERTO es produeix la mateixa setmana en que el Parlament de Catalunya aprova uns pressupostos per a CCOO, UGT i patronals de 6,1 milions d’euros per a facilitar la 'concertació social, segons la CGT "molt per sobre dels 4,2 milions d’euros dels pressupostos del 2017, prorrogats pel 2018 i 2019. Sense que la UGT hagi indicat cap pèrdua d’ingressos per afiliació ni, evidentment, per alguna de les múltiples subvencions que rep. Ens al contrari, poques vegades hi hagut tanta activitat sindical com aquests dies."

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid