La CAL obre la via de les plataformes de videoconferència als seus grups de conversa en català

Aquelles persones que desitgin formar part d’un grup de conversa a distància o obrir-ne un, poden escriure a diverses adreces de correu electrònic per a ser assignats a un grup de conversa

06/04/2020 Lema

La Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) ha decidit obrir la via de les plataformes de videoconferència als seus grups de conversa en català del projecte Xerrem Junts. Atesa la situació de quarantena provocada per la pandèmia de la COVID-19, l’entitat s’adapta als temps de confinament per continuar amb la seva tasca de promoció de la llengua catalana. Les aplicacions que la CAL recomana als seus voluntaris per dur a terme les trobades en línia són Jitsi Meet i WhatsApp, que ofereixen plataformes senzilles, àgils d’usar i gratuïtes.


Aquelles persones que desitgin formar part d’un grup de conversa a distància o obrir-ne un, poden escriure a qualsevol de les següents adreces de correu electrònic per a ser assignats a un grup de conversa i, si és necessari, rebre assessorament tècnic sobre les aplicacions de videoconferència.


Martí Sugranyes xerrem@cal.cat
Andrea Rodoreda junts@cal.cat
Saoka Kingolo skingolo@cal.cat
Violant Martí garbells@cal.cat