Alliberament Nacional
L'ANC impulsa xerrades telemàtiques i un Sant Jordi reivindicatiu en confinament

L'ANC impulsa Xerrades telemàtiques, la primera dimecres 22 d’abril amb la participació de la presidenta, Elisenda Paluzie,  i un Sant Jordi reivindicatiu en confinament

21/04/2020 Política

L'Assemblea Nacional Catalana impulsa l’#AssembleaACasa, un seguit de xerrades a través de les xarxes socials per debatre i reflexionar sobre "la situació del país i quin és el futur que ens espera."

La primera xerrada telemàtica es portarà a terme dimecres 22 d’abril amb la participació de la presidenta, Elisenda Paluzie, que parlarà al voltant de la situació política actual i respondrà les preguntes que li facin arribar.  

Les xerrades sempre seran a les 20.30 h i es publicaran per totes les xarxes socials de l’Assemblea (youtube, facebook live, periscope i instagram live). Per participar-hi podràs enviar les preguntes en una nota de veu indicant el teu nom i la població, abans de les 19 h del dia corresponent a cada emissió, a l'usuari de Telegram @assembleanacional. També es podran fer preguntes durant la conversa en els comentaris de les diferents xarxes socials.

 En aquest enllaç es poden totes les xerrades actualment confirmades.

Sant Jordi a casa

Per aquest Sant Jordi l’Assemblea anima a celebrar el Sant Jordi amb llibres, roses i l’estelada al balcó. Unada diada especial pel fet que haurem de viure mantenint el distanciament social.

D'altra banda, l'ANC recorda que hi ha moltes iniciatives per donar suport a editorials, llibreries i floristeries, que segueixen les mesures de seguretat. Un exemple és llibreriesobertes.cat o la campanya #rosadesantjordiacasa del Gremi de Floristes.