Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Guanyem Badalona alerta de la bretxa d’oportunitats entre els infants i joves per accedir a l’educació

El partit municipalista adverteix que hi ha molts infants i joves que no disposen dels recursos per tenir garantit l’accés a l’educació.

08/04/2020 Política

Després que en les darreres setmanes la formació d’esquerres proposés un paquet de mesures d’emergència en matèria econòmica, i un en matèria social, en aquest moment treballa per la proposta de mesures d’emergència, “però també pel futur post-confinament” per combatre la “bretxa d’oportunitats” entre uns alumnes i altres.  

Guanyem ha presentat públicament a les seves xarxes aquests paquets de mesures i també al govern en les reunions que mantenen diàriament durant el confinament. També consideren, des del grup municipal que “es tracta de mesures de consens que intentarem que contin amb el suport de la majoria de grups”, “esperem que tinguin cabuda al proper ple, i que les institucions del país també se’n facin ressó”. L’organització municipalista reclama al govern de la ciutat i el de la Generalitat que escolti a les entitats més properes a qui més està patint i patirà la crisi.

Des de la suspensió de l’activitat lectiva a tots els centres educatius, el debat sobre la continuïtat d’aquesta ha estat continu i inconclòs. Fa una setmana, la Federació d’Associacions de Mares i  Pares d’Alumnes de Catalunya llençava un comunicat clar demanant que no es realitzessin avaluacions telemàtiques per les conseqüències d’agreujament de les dificultats per als alumnes amb menys recursos, en comparació amb els qui en tenen més. 

Avui, de de Guanyem Badalona en Comú, ha emès un posicionament públic que comunicarà al govern de la ciutat per demanar-ne el posicionament a nivell estatal, “en defensa dels alumnes amb menys oportunitats”, comenta la presidenta del grup municipal, Dolors Sabater “necessitem que es dediquin menys recursos a rescatar mitjans privats i es socialitzin les oportunitats i l’accés a la xarxa i els recursos informàtics”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid