Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Desenes de famílies sense aigüa a Mataró
02/04/2020 Drets i Llibertats

La Plataforma d’Afectats per la Crisi i el Capitalisme de Mataró ha denunciat que a la capital del Maresme hi ha desenes de famílies que no disposen d'aigua corrent a casa seva, en plena situació d’estat emergència sanitària amb estrictes mesures d’higiene.

El passat dilluns la PACC denunciava que 24 famílies afectades de la plataforma no disposaven d’aigua corrent en plena alerta sanitària. A dia d’avui, més desenes de famílies de Mataró que tenen la mateixa problemàtica s’han posat en contacte amb la PACC. Moltes d'elles amb menors, nadons i algunes dones embarassades que no disposen d'aigua corrent a casa seva.
 
Des de la Plataforma s’ha advertit dues vegades d’aquesta situació propiciada per l’Ajuntament de Mataró i l’empresa Aigües de Mataró en un intent sense èxit de trobar una solució. Ara per ara, l’Administració afirma que no s’ha activat cap pla específic per solucionar aquesta situació extraordinària i d’emergència sanitària col·lectiva, convidant la PACC al procediment ordinari, que triga un mínim de 2 mesos en poder-se completar.
 
A més, i de forma inexplicable, l’Ajuntament de Mataró ha tancat moltes de les fonts públiques de la ciutat, l’únic recurs que tenien aquestes famílies de tenir aigua a les seves llars exposant-les a ser contagiades i multades.
 
La PACC exigeix a l’Ajuntament de Mataró que actuï d’una vegada i solucioni aquesta emergència humanitària que afecta a tantes famílies vulnerables de la ciutat.
 
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid