Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Poble Lliure insta al Govern a decretar el confinament complet de Catalunya

Així com també a prendre totes aquelles mesures necessàries per combatre l’emergència sanitària, sense esperar el vist-i-plau de Madrid.

26/03/2020 Política
Davant la negligència del govern espanyol PSOE-Comuns, Poble Lliure ha instat al Govern de la Generalitat a decretar el confinament complet de Catalunya i a prendre totes aquelles mesures necessàries per combatre l’emergència sanitària, sense esperar el vist-i-plau de Madrid.

Poble Lliure s'ha posat disposició del Govern de la Generalitat i serem al seu costat si decideix desobeir l’estat i actuar de manera unilateral en defensa de la salut dels catalans. El confinament total de Catalunya i l’aturada de la producció no essencial és urgent per aturar la propagació del virus. Ens hi va la vida.

La formació encoratja al sindicalisme republicà i al conjunt del moviment a organitzar-se per a reclamar l’aturada de la producció no essencial, mesures de seguretat pels qui han de treballar i la suspensió dels lloguers i de les hipoteques, entre d’altres mesures per augmentar la protecció social i laboral.

També agraeix als sanitaris i a tot el personal d’emergències la seva dedicació , també a tots els treballadors i petits comerços que ens abasteixen de les primeres necessitats. Molts ànims a tothom que esteu confinats a casa.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid