Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
Novetats Xarxes veïnals de solidaritat al Camp

Diverses associacions han començat a donar suport a les diverses xarxes de barri

16/03/2020 Drets i Llibertats
Les Xarxes de Solidaritat, creades al migdia del divendres 13 de març, comencen a ajudar veïns del Camp que a causa del confinament, quarantena o perill de contagi no poden veure cobertes les seves necessitats més bàsiques. Algunes d'aquestes persones ja ho han compartit a les xarxes socials: des d'anar a fer la compra fins a passejar els animals de companyia.

En el marc del treball conjunt entre veïns dels diferents grups (ara mateix n'hi ha 7: Part Alta, Serrallo/Part Baixa, Torreforta/Ponent, Llevant, Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau i Zona centre), s'estan començant a rebre ja adhesions d'associacions d'aquests mateixos barris de la ciutat. De moment ja hi han donat suport més d'una desena d'associacions diferents, a l'espera de rebre'n més en les pròximes hores.

El Casal Popular Sageta de Foc va ser l'entitat inicialment impulsora d'aquestes xarxes. Veient que l'Ajuntament de Tarragona ha volgut impulsar també una iniciativa similar, les dues parts s'han posat ja en contacte i en plena coordinació per tal de gestionar tant voluntaris com casos que necessitin l'ajuda dels voluntaris.
Per apuntar-se als grups (per oferir o rebre ajuda) es pot contactar amb el Casal a casalsagetadefoc@gmail.com o entrant directament als grups mitjançant els següents enllaços:

Part Alta: https://chat.whatsapp.com/Hpml5azPSBDFDshVll4OEV

Tarragona Centre: https://chat.whatsapp.com/FC2u6rYMzTBHbiQFGxDZiS

Torreforta: https://chat.whatsapp.com/Keg1OQ9iRwWFxWn2L0twnB

Sant Pere i Sant Pau: https://chat.whatsapp.com/FIMZCC5B1OiA8aln2H5Xan

Serrallo: https://chat.whatsapp.com/D7HUoF6os78Czdik3MDPhc

Sant Salvador: https://chat.whatsapp.com/B6v3yfrQmRsAoH2ysnPf2e

Tarragona Llevant: https://chat.whatsapp.com/GUskamqtY8fJ5340FgAFi9

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid