Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Covid-19
La Intersindical proposa una paralització de tota l’activitat econòmica que impliqui desplaçaments i no sigui essencial

"Aquesta aturada de l’activitat econòmica es proposa que s’acompanyi del manteniment del 100% dels rendiments de les persones treballadores i de prestacions per a les persones autònomes a càrrec dels pressupostos públics però finançades amb una tributació ad hoc a grans fortunes i el sector bancari".

17/03/2020 Drets i Llibertats
La Intersindical-CSC valora com a insuficients les mesures aprovades pel Consell de Ministres del Govern espanyol ja que no aborda la lluita radical en termes sanitaris que la pandèmia del Covid-19 requereix. És per aquest motiu que des del sindicat republicà es reclama la paralització completa de tota activitat econòmica que impliqui desplaçaments i no sigui essencial.

Aquesta aturada de l’activitat econòmica es proposa que s’acompanyi del manteniment del 100% del rendiments de les persones treballadores i de prestacions per a les persones autònomes a càrrec dels pressupostos públics però finançades amb una tributació ad hoc a grans fortunes i el sector bancari.

En termes sanitari, el sindca se suma a les propostes que plantegen el confinament d’aquells territoris que presentin més casos de coronavirus, tant per evitar l’entrada de nous casos com per evitar-ne la sortida, en aquest sentit consideren necessari el confinament de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid