Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Fa només un mes l'expert epidemiòleg Fernando Simon va afirmar que el coronavirus no era una malatia greu

Avui fa un mes Fernando Simón va explicar que "en la mesura que hi hagi casos importats o locals a Espanya de coronavirus. Si tenen els factors de risc per incrementar el risc de letalitat, òbviament és possible que algun cas mori dins del nostre país".

27/03/2020 Salut

Avui fa un mes l'expert epidemiòleg Fernando Simon va dir  com a portaveu del Ministeri de Sanitat contra el COVID-19  que el virus no era una malatia greu. Simon afimrava que  "El coronavirus no és greu, pero no és banal i si els casos tenen factors de riesc és possible que algun mori" i que "en la mesura que hi hagi casos importats o locals a Espanya de coronavirus. Si tenen els factors de risc per incrementar el risc de letalitat, òbviament és possible que algun cas mori dins del nostre país".

Aquest comentari del portaveu del Ministeri de Sanitat  se suma a altres errors del govern espanyol com el no confinament de la ciutat de Madrid i la compra 650.000 tests del coronavirus defectuosos.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid