Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria història
Presentació a Barcelona i Palma del documental "El PSAN i l'independentisme català (1968-2018)"

El passat 29 de gener es va presentar a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Demà es farà a Barcelona i divendres a Palma.

12/02/2020 Política

Aquest dijous, l'Espai Vilaweb de Barcelona acollirà la presentació de la primera part del documental El PSAN i l'independentisme català (1968-2018) sota guió dels seus dirigents històrics Maria Conca i Josep Guia. El treball compta amb la realització de L'ÀBAC (Biar) i la producció del PSAN. EDICIONS LLUITA.

L'endemà, la presentació del documental es farà a Can Alcover-Espai de Cultura de Palma a les 19h. També està previst que el 22 de febrer es faci a Elx i el 29 a Perpinyà, coincidint amb l'acte de Clara Ponsatí, Toni Comín i Carles Puigdemont.

Cal recordar que l'estrena va tenir lloc el passat 29 de gener passat a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Un treball que es va anunciar a l'entorn del 50è aniversari de la fundació del partit a les xarxes. Tal com diu un dels seus dirigents històrics Josep Guia en una piulada recent, "Per conèixer millor la història recent dels Països Catalans i els precedents de l'esclat independentista actual".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid