Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
especulació
El veïnat de Vallvidrera es mobilitza en defensa de la Casa Buenos Aires
29/02/2020 Drets i Llibertats

Tot just farà un any que joves de Vallvidrera van ocupar la residència Llar Betània (l’antic Hotel Buenos Aires) que no es convertís en un hotel de luxe o s’acabés enderrocant. Durant aquest temps els joves ha obert la casa al veïnat convertint-la en un punt de trobada i d’activitats.

Ata bé, el joves acaben de perdre perdut el recurs i es fa imminent el desallotjament dels ocupants de l’immoble. Per aquest motiu, el veïnat s'ha manifestat aquest divendres i ha manfiestat en una roda de premsa celebrada al final de la marxa que l'Ajuntament és el culpable principal del desallotjament i del possible enderroc de l’edifici.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid