Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Societat Coral el Micalet repulsa per les agressions, insults i provocacions en la Cavalcada de les Magues de Gener
18/01/2020 Drets i Llibertats
La Societat Coral el Micalet com a promotora de la Cavalcada de les Magues de Gener, que enguany ha arribat a la seua cinquena edició, ha manifestat la seua total repulsa per les agressions, insults i provocacions que grups d’intolerants van llançar contra els participants en la festa el passat diumenge 12 de gener.
 
"Aquestes agressions distorsionen el que hauria de ser un dia feliç per a moltes famílies i moltes xiquetes i xiquets. No podran aconseguir llevar la il·lusió de les persones menudes i grans, perquè la màgia i l’alegria de la infantesa és més forta que la misèria de la intolerància", puntualitza la Societat
 
Agraeix la col·laboració de totes les entitats i col·lectius que varen participar en aquesta expressió cívica, festiva i multicultural. La seua emoció i força del seu treball ens enforteixen com a societat. "Una societat que vol ser cada dia més lliure i més tolerant", remarca.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid