Feixisme
Escola Valenciana condemna les agressions feixistes produďdes durant la Cavalcada de les Magues de Gener de Valčncia

Representants d’Escola Valenciana, així com músics d’Estrela Roja i els Gegants de Benimaclet han estat víctimes d’agressions per part de l’extrema dreta, atacs que denunciarà l’entitat per haver alterat el desenvolupament normal de la Festa de la Infantesa aquest diumenge 12 de gener de 2020.

13/01/2020 Drets i Llibertats

Una membre d’Escola Valenciana ha sigut víctima d’una agressió per part de grups d’extrema dreta amb total impunitat. També altres persones de l’entitat han rebut insults i amenaces d’aquests col·lectius, que s’han concentrat lliurement aquest diumenge 12 de gener de 2020, alterant la Cavalcada de les Magues de Gener que organitza la Societat Coral El Micalet.

Aquestes organitzacions han agredit i proferit tota mena d’insults i amenaces a la gent d’Escola Valenciana, davant la passivitat de policia nacional i local.

Escola Valenciana demanarà una reunió al delegat del Govern i a l’alcalde de València per a denunciar aquests fets. L’entitat assenyala la passivitat de policia nacional i local, que no han actuat davant les agressions produïdes.