Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Català
Calaceit acull les Jornades de comunicació i llengua a la comarca del Matarranya

Comptaran amb la participació del president de l’IEC

23/01/2020 Llengua
l'Associació Cultural del Matarranya (ASCUMA) l'Associació Cultural del Matarranya (ASCUMA)

Aquest proper dissabte, tindrà lloc a Calaceit l’acte central de les Jornades de comunicació i llengua de la comarca del Matarranya, amb una taula rodona que, amb el títol d’experiències de comunicació amb la llengua pròpia. La Taula que comptarà amb les intervencions de Joandomènec Ros i Aragonès, President de l’Institut d’Estudis Catalans; Àlex Susanna i Nadal, escriptor i director de la Fundació Vila Casas; Daniel Condeminas i Tejel, consultor en comunicació; Carles Terès Bellès, escriptor i periodista, director en funcions de Temps de Franja i Jorge Puig i Ferrer, periodista de Ràdio Matarranya.

La presentació de la taula anirà a càrrec de Joaquim Raimon Montclús i Esteban, president de l’Associació Cultural del Matarranya, i la moderarà Ferran Bladé Pujol, director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

Les jornades estan organitzades per l’Associació Cultural del Matarranya (ASCUMA), l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i els Serveis Territorials de Cultura a les Terres de l’Ebre de la Generalitat de Catalunya, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calaceit i de la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid