Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feminisme
Manifestació a Manresa contra les violacions, boicotejada per feixistes de VOX

Membres de VOX intenten rebentar la manifestació organitzada per col·lectius feministes de Manresa i del Bages

16/12/2019 Gènere

Unes dues mil dones s’han manifestat diumenge a Manresa per denunciar les darreres violacions que s’han produït els darrers dies, especialment a la capital del Bages.

Durant la manifestació d'aquest vespre, convocada com no-mixta, s'han cridat lemes com "La nit és nostra, cap agressió sense resposta!" o "No són mortes, són assassinades!"

Quan la manifestació es trobava a la plaça Europa, un grup de membres de VOX -que s'havia situat prop dels agents dels Mossos d'Esquadra que realitzaven el cordó a la manifestació- ha insultat les manifestants. Alguns coneguts feixistes, participants en agressions contra mobilitacions independestites, formaven part de la "contramanifestació" de VOX, que ha aplegat una desena de persones segons apunta Nació Digital.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid