Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Calendari 2020 solidari amb la revolta catalana
10/12/2019 Drets i Llibertats

L'organització Alerta Solidària ha encarregat a Tigre de Paper l'edició del Calendari 2020 solidari amb la revolta catalana.

Aquest calendari és una iniciativa de suport a la revolta catalana de la tardor de 2019 i a totes les persones que estan patint la repressió política. Els beneficis d'aquest calendari es destinen a Alerta Solidària per les tasques de suport a preses, detingudes i encausades per motius polítics.

Si voleu comprar el calendari, ja ho podeu fer a través de la nostra webCOMPRAR CALENDARI. A banda, a partir del dilluns 16 també el podreu comprar a les llibreries i es vendrà en alguns casals i ateneus.
Un calendari amb fotografies de la revolta
Aquest calendari té format de calendari mensual de paret i està il·lustrat amb fotografies de la revolta que estem vivint aquesta tardor i acompanyat de cites tant de gent del nostre país com d'arreu del món que ens emplacen a la lluita per la llibertat i els drets col·lectius. L'editorial Tigre de Paper ens encarreguem de la producció i distribució d'aquest calendari.
 
Les fotografies són d'alguns dels millors fotoperiodistes catalans actuals com Jordi Borràs, Lluís Brunet, Joanna Chichelnitzky, Oriol Clavera, Dani Codina, Mireia Comas, Sira Esclasans, Albert Garcia, Miquel Perales, Bernat Royo, Albert Salamé i Victor Serri.

Per qualsevol dubte, ens podeu escriure a info@tigredepaper.cat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid