Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
República digital
Webs del govern espanyol i dels partits del règim, en servidors als EEUU i Austràlia
01/11/2019 Política

Després que el Consell de Ministres espanyol hagi aprovat el reial Decret Llei de mesures “urgents” per combatre la “República digital”, amb la prohibició que les administracions espanyoles dipositin informacions a servidors de fora de la UE, diversos usuaris de les xarxes socials han demostrat que el govern espanyol i els partits del règim monàrquinc tenen allotjades les seves web allotjades a estat de fora de la UE.

L’executiu del govern espanyol s'ha vantat que té coneixement que la Generalitat disposa de servidors fora de la UE, i amb aquest argument han decretat la “urgència” del decret per combatre la consolidació de l'independentisme en termes digitals.

Nombroses d’administracions espanyoles com ara la Seguretat Social, la Comunitat de Madrid o el ministeri d'Interior es mantenen allotjades en servidors als Estats Units. I els partits del règim als Estats Units.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid