Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
INTERNACIONAL
Un expresident croat impulsa un comitè de suport als presos polítics

"Ningú hauria d'estar empresonat per les seves idees i això és un dret essencial de qualsevol ciutadà europeu" adverteix l'exmandatari Stjepan Mesic

15/11/2019 Internacional
Stjepan Mesic (Imatge: viquipèdia) Stjepan Mesic (Imatge: viquipèdia)
El conseller d'Acció Exterior de la Generalitat, Alfred Bosch, ha anunciat aquest divendres la creació a Croàcia d'un comitè de suport als presos polítics independentistes avalat per l'expresident de país Stjepan Mesic, segons la Generalitat.

Bosch s'ha reunit a Zagreb amb Mesic, en el marc del seu viatge oficial a Croàcia i Eslovènia. Mesic ha afirmat que "ningú hauria d'estar empresonat per les seves idees i això és un dret essencial de qualsevol ciutadà europeu", pel que ha assegurat que impulsarà la creació d' "un comitè de suport als presos polítics catalans a Croàcia".

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid