Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
Militants i càrrecs electes de la CUP s’autoinculpen en suport a l’1 d’Octubre

L’objectiu que persegueix aquesta campanya és convertir les autoinculpacions en una eina política per denunciar la vulneració de drets per part de la justícia de l’Estat espanyol i reivindicar el dret a l’autodeterminació com un dret col·lectiu.

14/11/2019 Drets i Llibertats

Després de la crida de la CUP-PC a omplir els jutjats de Catalunya d’autoinculpacions, aquest dijous militants i càrrecs electes de la CUP s'ha presentat als jutjats corresponen en una acció coordinada amb la resta de municipis del territori. El motiu d’aquestes autoinculpacions, segons la formació és «reivindicar l’exercici de drets fonamentals com la llibertat d’expressió, de manifestació o de votació, drets fonamentals pels quals les preses polítiques han estat condemnades».

Els diputats de la CUP en el Parlament Carles Riera, Maria Sirvent, Natàlia Sànchez i Vidal Aragonès, i el diputat electe en el Congrés Albert Botran s'han autoinculpat aquest dijous davant dels jutjats de la Ciutat de la Justícia per l'1-O.

Entre les persones autoinculpades aquest matí a Reus es troben la Marta Llorens i la Mònica Pàmies, regidores de la CUP a Reus; la Mariona Quadrada, exregidora de la CUP a Reus o la Laia Muntas, Regidora de la CUP a la Selva del Camp.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid