Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
L’Assemblea es reafirma amb el compromís de la noviolència i denuncia els actes de criminalització de la lliure expressió

Tal i com la pròpia presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, va expressar a les xarxes socials, des de l’entitat ens referma en la noviolència, i en la lluita per la independència de Catalunya per mitjans democràtics, i defensarà el dret a la llibertat d’expressió i al lliure anàlisi de la realitat.

06/11/2019
Davant les recents notícies que han donat a conèixer els mitjans de comunicació en relació a la denúncia presentada per Societat Civil Catalana, així com la suposada obertura de diligències per part de la fiscalia de Barcelona, l’Assemblea ha donat a conèixer que no té cap tipus de notificació ni de la denúncia, ni que s’hagin obert diligències envers l’entitat o la seva presidenta, Elisenda Paluzie, i, per tant, fer qualsevol tipus de valoració seria prematur.

L’Assemblea vol fer constar que el simple fet que la denúncia fos presentada en roda de premsa per la part presumptament denunciant, és en si mateix un exemple d’utilització de la justícia per intentar criminalitzar el dret a la llibertat d’expressió i el dret a la dissidència política, en aquest cas l’independentisme.

Finalment, i tal i com la pròpia presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, va expressar a les xarxes socials, des de l’entitat ens refermem en la noviolència, i en la lluita per la independència de Catalunya per mitjans democràtics, i defensarem el dret a la llibertat d’expressió i al lliure anàlisi de la realitat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid