Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-O
Els cinc ex-membres de la Sindicatura Electoral de l’1-O seran jutjats els dies 27, 28 i 29 d’abril del 2020

La fiscalia demana dos anys i nou mesos de presó, a més d’una multa i inhabilitació

16/11/2019 Drets i Llibertats

Jordi Matas, Tània Verge, Marc Marsal, Josep Pagès i Marta Alsina seran jutjats per desobediència i usurpació de funcions seran jutjats els dies 27, 28 i 29 d’abril del 2020. Segons que ha pogut saber VilaWeb, el jutjat del penal número 11 de Barcelona ha notificat aquest vespre l’obertura del judici oral. 

La fiscalia demana dos anys i nou mesos de presó, a més d’una multa i inhabilitació, per haver acceptat l’encàrrec de vetllar per les garanties democràtiques del referèndum des de la Sindicatura Electoral. Cal recordar que aquest organisme es va dissoldre quan el Tribunal Constitucional espanyol va suspendren el decret de la seva creació.

Des de que es va conèixer el seu processament, els cinc ex-síndics han comptat amb la solidaritat de diverses organitzacions acadèmiques internacionals, així com més de quinze mil acadèmics de tot del món, entre els quals Noam Chomsky i Iannis Varufakis.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid