Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Odi supremacista
Un col·lectiu LGTBI demana que s'investigui Abascal i Vox pels actes d'odi i homofòbia a Alacant

Els assistents a l'acte de Vox -amb banderes espanyoles com identificació- van insultar i intimidar persones que assistien al Saló del Còmic d’Alacant, amb crits homòfobs

30/10/2019 Drets i Llibertats
El col·lectiu LGTBI 'Diversitat' d’Alacant ha tramitat un escrit a la Fiscalia en què demanen que s’investigui si hi va haver "delicte d’incitació a l’odi" en el discurs del líder de Vox, Santiago Abascal, i a l'acte que aquest partit feixista va realitzar dissabte passat a la Institució Firal Alacantina (IFA). Aquest col·lectiu creu que poden haver comès un delicte d’incitació a l’odi recollit a l’article 510 del Codi Penal.

També demanen que s’identifiqui els individus procedents de l'acte de Vox amb banderes espanyoles que van insultar i amenaçar (amb insults homòfobs) persones que assistien al Saló del Còmic d’Alacant.

'Diversitat' també demana a la Generalitat valenciana que iniciï un expedient a IFA d’acord amb el que estableix la Llei LGTBI valenciana, per haver permès un acte amb ultres que van realitzar aquestes amenaces i intimidacions. El col·lectiu ha optat per adreçar-se a la Generalitat davant la “passivitat” de l’Ajuntament Alacant.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid