Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni presos ni exiliats
Un centenar d'alcaldes de Catalunya Nord signen un manifest per denunciar la judicialització de la política a l'Estat espanyol pel que fa a Catalunya
11/10/2019 Política

El diari L’Indépendant ha publicat aquest dijous un manifest signat per 94 alcaldes de Catalunya Nord on denuncien la Un centenar d'alcaldes de Catalunya Nord signen un manifest per denunciar la judicialització de la política a l'Estat espanyol pel que fa a Catalunya fent referència al judici contra els líders polítics i socials, i als cenetenars d'electes encausats.

En el text lamenten que els països de la Unió Europea en general i França en particular s'enterrin en un silenci ensordidor donant suport així a pràctiques que poden ser precedents greus per justificar mesures liberticides i profundament anti-democràtiques al si de la Unió Europea.

En aquesta línia fan una crida a l’estat francès i a la Unió Europea perquè pressionin i aconsegueixin que comenci un diàleg entre els governs català i espanyol, que porti a ‘una solució que respecti els drets de totes les parts’. El manifest acaba dient: ‘El futur de les nostres democràcies és en joc.’

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid