Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP i Junts abandonen el ple de Tarragona per rebutjar la sentència i la repressió policial
21/10/2019 Política
La CUP i JuntsxCAT de Tarragona han marxat a mig plenari municipal per denunciar la sentència del procés i la repressió policial.

Laia Estrada ha denunciat la repressió i la guerra bruta exercida per l'Estat espanyol. Ha expressat que "No podem normalitzar l'excepcionalitat. És per això que abandonem el Consell Plenari ordinari d'octubre."

En aquest sentit, la CUP ha emès un comunicat en què explica que "La CUP no volem contribuir a normalitzar l’excepcionalitat repressiva, és per això que havíem demanat a ERC que posposés el Consell Plenari ordinari d’octubre, obtenint per resposta una negativa."

D'una altra banda, diverses persones han participat en una nova acció de 'Silenci...rebel•leu-vos!', protestant en silenci i amb pancartes a la ciutat de Tarragona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid