Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
NI presos NI exiliats
Jornada solidària a Sabadell en suport dels detinguts el 23-S

Es prepara una mobilització dimecres coincidint amb el mes de la detenció de set persones, dues d'elles de #Sabadell,

21/10/2019 Política

La plaça de la Creu Alta de Sabadell ha aplegat aquest diumenge una jornada solidària en suport del detinguts el 23-S amb diverses activitats, actuacions i recollida de diners per a la caixa de resistència. 

Durant el matí, s'ha pogut gaudir de l'actuació de Landry el Rumbero, Animalada o també de Lu Rois amb Roc Casagran. A la tarda ha sigut el torn de Cesk Freixes, Carles Belda i Joan Garriga entre d'altres.

L'èxit ha sobrepassat els organitzadors que han vist com s'han esgotat tots els tiquets de menjar i també tot el merchandising que havien creat per a recollir diners per la caixa de resistència de les detingudes.

En el parlament de suport a les famílies, llegit per Anna Ferriol i Cèlia, s'ha denunciat les condicions amb les quals tenen empresonats als acusats, "denunciem que es van vulnerar els drets de defensa de les persones detingudes amb manipulacions i pressions cap als detinguts i amb un aïllament que recorda la llei antiterrorista", i han afegit "recordem que dues empresonades encara es troben en aquesta situació". En aquest mateix parlament, des del grup de suport han enviat un missatge a tota la societat, però en especial, a tots aquells que s'estan manifestant aquests dies: "no defalliu, seguiu dempeus", segons ha informat Ràdio Sabadell

En aquest acte s'hi han pogut veure cares conegudes de la política com per exemple, les exdiputades de la CUP Eulàlia Reguant o Natàlia Sánchez, l'eurodiputada i dona de Raül Romeva, Diana Riba, o la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid