Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
Gairebé nou mil persones es manifesten a Palma contra la sentència

A la ciutat d'Alacant ho fan mig miler de persones.

21/10/2019 Política
Unes 9.000 segons els organitzadors, s'han manifestat aquest diumenge a Palma reclamant la llibertat dels presos polítics, segons informa dBalears

La marxa ha sortit de la plaça del Mercat per recórrer el Born, passat davant Delegació del Govern, i arribar davant el Consolat de Mar.

Durant la protesta s'han sentit proclames com 'Amnistia i llibertat', 'Llibertat presos polítics'. També s'han vist estelades i banderes quadribarrades. La marxa ha estat pacífica i sense incidents i ha transcorregut en un ambient lúdic.

Dilluns, el dia que es va conèixer la sentència, centenars de persones de tota l'Illa ja van protagonitzar concentracions per reclamar l'alliberament dels presos.

A la ciutat d'Alacant, gairebé mig miler de persones han sortit al carrer contra la repressió, la violència policial i els atacs feixistes a Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid