Música
Estrena 'Segona Corda' de VERDCEL, segon avançament de Pols, la segona part del disc Bifocal.

Presentacions aquesta setmana: 25 Oct València- Presentació llibre-2CD Railowsky 19:30 i 26 Oct L’Alcúdia de la Ribera- Presentació llibre-2CD L’Esplai Llibres 12:00.

23/10/2019 Cultura

El nou projecte de VerdCel comprèn un doble disc, vint cançons, i l’edició d’una novel·la gràfica que expandeix l’abast de la música i les lletres. El nou disc sortirà a principis d'octubre, Pols (10 peces), ve acompanyat d'una flamant novel·la gràfica amb poesia, contingut i imatges molt potents que serveix per ilustrar aquest nou doble àlbum.

El primer disc d’aquesta doble àlbum, ‘Ras’, es va publicar a l’abril d’enguany i ha sigut un tret de sortida per marcar el camí d’aquest nou gir en la trajectòria ‘verdceliana’. 

S’enceta una nova manera de fer, és un disc de grans canvis, un punt d’inflexió. En la composició de les cançons, la producció musical i el concepte de disc. 

‘Pols’ dins de ‘Bifocal’ és batec i polseguera musical. És un disc i concert enèrgic i vitalista:

La novel·la gràfica s’arrodoneix el treball musical, i alhora té un pes propi en el conjunt del treball. A través d'un protagonista adolescent, a mesura que els seus viratges interiors avancen, el seu cos es transforma i les relacions amb el seu entorn es modifiquen, desitja percebre's a si mateix, cerca amb més convicció la pròpia identitat, l'encaix en aquesta societat a la qual qüestiona i desafia.  Adolescent és el que creix, no el que li manca. Aquesta és una recerca constant de la persona, que continua l’adult fins al darrer dia.