Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
En llibertat els dos independentistes detinguts a Soses
21/10/2019 Drets i Llibertats

Els dos independentistes detinguts a Soses (Segrià) aquest diumenge han estat deixats en llibertat després de declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Però hauran de presentar-se davant del jutge més endavant.

Els Mossos d'Esquadra els acusen de portar material per "provocar desordres i talls de carretera".

Tal i com informa Ràdio Lleida, aquest diumenge a la tarda es va convocar un tall de l'autovia A-2 en aquest punt en protesta contra la sentència de l'1-O, que  no es va dur a terme per la insistent presència policial. Hores després, un miler de persones es van concentrar al costat de la comissaria de la policia catalana per demanar el seu alliberament i el dels cinc empresonats per les protestes a Lleida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid