Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
eleccions espanyoles
Poble Lliure estudia presentar-se de nou a les eleccions espanyoles en cas que es tornin a convocar

En una piulada a Twitter, la formació considera que "les raons que van conduir-nos a prendre la decisió de presentar candidatura segueixen vigents o, fins i tot, encara es fan més presents".

06/09/2019 Política
Guillem Fuster i Mireia Caldés, portaveus de Poble Lliure Guillem Fuster i Mireia Caldés, portaveus de Poble Lliure

En els propers dies, Poble Lliure ha anunciat a Twitter que reunirà els seus òrgans polítics, per tal de decidir quina serà la seva intervenció política, en cas de repetir-se les eleccions espanyoles.

Pocs mesos després de les eleccions espanyoles, l'organització pensa que "les raons que van conduir-nos a prendre la decisió de presentar candidatura segueixen vigents o, fins i tot, encara es fan més presents".

Considera que "el discurs i programa de ruptura del Front Republicà és més necessari que mai, davant la imminència de la sentència contra els presos polítics, la contínua regressió de drets democràtics i socials, així com les dinàmiques que han pres els diversos partits independentistes".

I és que malgrat no haver obtingut representació, Poble Lliure posa en valor els prop de 110.000 vots que va obtenir a Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid