Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Neix "Tsunami Democràtic" com a eina per impulsar la unitat estratègica

Cap una resposta ciutadana a la sentència del Tribunal Suprem i una via per assolir la Indepedència

02/09/2019 Política

Aquest matí s'ha donat a conèixer a les xarxes socials la plataforma Tsunami Democràtic per visualitzar d'alguna manera la unitat estratègica com a resposta a la sentència i continuar el camí cap l'autodeterminació. Una resposta de mobilització basada en la "lluita no-violenta" i la "desobediència civil" per reaccionar-hi –segons un manifest fet públic. Paral·lelament s'han posat en marxa un compte de Twitter i un canal de Telegram, a més d'una pàgina web.

La plataforma no té cap relació orgànica amb l'ANC i Òmnium, i tampoc amb els partits independentistes, tot i que tothom està  assabentada de la iniciativa i donen suport. També els presos i exiliats s'han sumat a la iniciativa a través de diverses piulades a twitter.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid