Infarestructures
La línia la línia de tren Perpinyŕ-Vilafranca de Conflent podria entrar en funcionament el propers mesos
18/09/2019 Política

Segons informa aquest migdia Ràdio Arrels, la Presidenta del Tribunal de Gran Instància de Marsella, per carta amb data del 18 de setembre, en resposta a la diputada Laurence Gayte informa que les expertises seran dipositades al final d'aquest mes de setembre i que la restitució a la SNCF tindrà lloc en les properes setmanes. Ara bé, segons els tècnics ferroviàris, les obres per tornar a posar en servei les vies haurien de durar uns 3 mesos abans d’una eventual reobertura.

Aquesta notícia arriba un dia abans la sèrie d'accions previstes per l'Associació « Train en Têt » que manté el seu programa: caminada entre Vilafranca i Perpinyà de dijous a dissabte, pícnic a l'estació de Perpinyà el dissabte al migdia i la manifestació a Marsella el dimecres 25 de setembre.

Els membres de l'associació d'usuaris subratllen que aquesta notícia és imprecisa i que no és cap novetat, ja que el jutge d'instrucció, per carta del 23 d'agost els va escriure «les expertises s'acabaran en les setmanes que arriben».