Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llei Aragonès
La CUP Tarragona presentarà una moció el proper Consell Plenari per tal que l’Ajuntament rebutgi la Llei Aragonès
18/09/2019 Política

Aprofitant que la CUP Nacional ha fet una roda de premsa aquest matí per presentar la Plataforma #AturemLleiAragonès amb l'objectiu de lluitar en contra la privatització dels serveis públics promoguda pel Govern de la Generalitat amb la Llei Aragonès, el Grup Municipal de la CUP a Tarragona anuncia que presentarà en el proper Consell Plenari del dia 30 de setembre una moció perquè l’Ajuntament de Tarragona rebutgi la Llei Aragonès i es posicioni a favor de la defensa dels serveis 100% públics.

La formació anticapitalista explica que la Llei Aragonès permetrà que es faci negoci amb els drets essencials per la vida com la Sanitat, l’Educació o l’atenció social, entre molts altres. Les cupaires denuncien que la Llei Aragonès comportaria una precarització laboral intolerable, ja que la privatització dels serveis públics “no només en deteriora la qualitat a canvi de proporcionar beneficis a empreses privades, sinó que també vulnera les condicions laborals de les treballadores”.

Entre els acords de la moció, la CUP insta a l’actual govern un pla d’internalització progressiva dels serveis públics, alhora que dugui a terme un control i seguiment de la qualitat dels serveis que es gestionen de forma indirecta.

Finalment, la CUP de Tarragona, que ja va realitzar un acte el passat juliol on el diputat cupaire Vidal Aragonès i el secretari de la FaPaC Javier Castelló van explicar els motius per rebutjar aquesta llei, convida a les entitats i col·lectius tarragonins a adherir-se a la Plataforma #AturemLleiAragonès.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid