Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S2019
La CUP participarà dels actes de la Coordinadora 11S i la manifestació unitària d'organitzacions de l’Esquerra Independentista del Camp
06/09/2019 Política

El proper dimecres, dia 11 de setembre, es celebra a tota Catalunya la Diada Nacional i, com no podia ser d'una altra manera, a Tarragona també. La Coordinadora Onze de setembre, de la que la CUP en forma part, organitza com cada any, i ja en van deu, una sèrie d'actes durant tot el matí a la Plaça de les Cols i al carrer Merceria, a la Part Alta de Tarragona.

La Coordinadora Onze de setembre celebra deu anys de diades populars a Tarragona amb diferents actes a la Part Alta: des de les 10h tindrà lloc la desena Fira d’Entitats, artesania i activitats populars; a les 11h encesa amb els Diables Foc i Gresca i vermut popular i actuació musical en acústic de Roba Estesa, seguit d’un parlament, la tradicional diada castellera i un dinar popular, beneficis del qual aniran a causes repressives de la ciutat. Les cupaires conviden als tarragonins i tarragonines de participar dels actes organitzats al centre històric de la ciutat.

La formació també fa una crida a participar a la tradicional manifestació unitària d'organitzacions de l’Esquerra Independentista del Camp, que tindrà lloc a Reus a les 19:30h.

Finalment, les conselleres del Grup Municipal de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona, Laia Estrada i Eva Miguel, participaran de l’Acte Institucional de l’ofrena floral al monument Rafael Casanova.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid