Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Còmic
L'Espai Vilaweb a Barcelona acull la presentació còmic "Terra Cremada"
26/09/2019 Comunicació

Aquest dijous, l'Espai Vilaweb a Barcelona C/Ferlandina,43) acull la presentació del còmic Terra Cremada. L'acte comptarà amb participació del seu autor "Pau Pèrrim", que fins a hores d’ara s’ha mantingut en l’anonimat.

Serà una bona ocasió per tal d’explicar aquest projecte com s’ha creat, desenvolupat i arribat a les pantalles dels mòbils a través de vinyetes de twitter, fins a passar a format paper en còmic, aconseguint un gran èxit entre lectors i llibreries dels Països Catalans, de Perpinyà a Alcoi, passant per les Balears i Pitiüses, fins i tot a Madrid (Estat Espanyol), al centre cultural Blanquerna.

Terra Cremada neix de l'èxit de les vinyetes que publicava l'autor a Twitter des de l'usuari de @TerraCremada. La fundació Reeixida va veure-hi la possibilitat que es convertissin en un còmic-Book. Finalment, després de moltes jornades a l'estudi d'art de l'autor i d'una intensa campanya de micro-mecenatge, el projecte ja és una realitat. El còmic compta amb el pròleg del periodista Jair Domínguez.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid