Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jornada sobre les lluites per la justícia climàtica a Torroella
05/09/2019 Territori
El proper dissabte 7 de setembre tindrà lloc a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí el monogràfic “Aprenem de les lluites per la justícia climàtica” organitzat pel CDR Empordanet. 
L’acte començarà a les 11 hores amb la benvinguda per part del CDR i la projecció del discurs de Greta Thundberg a l’ONU el desembre de 2018 i d’un reportatge sobre la vida dins d’Extinction Rebellion. Tot seguit tindrà lloc un debat participatiu amb representants a Girona dels col·lectius Fridays for Future i Extinction Rebellion. A continuació hi ha previst un dinar al mateix espai i després, a les 14 hores una videoconferència i debat en directe amb Roger Hallam, activista ambiental i co-fundador d’Extinction Rebellion, el moviment social i polític que utilitza la resistència no-violenta per protestar en contra de la crisi climàtica, la pèrdua de biodiversitat, el risc d’extinció humana i l’esfondrament ecològic.
Aquesta és la tercera jornada del cicle de videofòrums “Rebel·la’t”, tàctiques i estratègies per a la desobediència civil, organitzat pel CDR Empordanet en col•laboració amb altres CDR veïns. A la primera jornada es va parlar sobre “El seu poder és la nostra por”, amb la projecció del documental “Everyday Rebellion” i a la segona de les lluites per la defensa del territori, amb la projecció del documental “Entre el cel i la Terra. La lluita pels aiguamolls”.
L’organització CDR Empordanet forma part dels anomenats Comitès de Defensa de la República (CDR). Són un conjunt d'assemblees locals, de barri, comarcals i nacional amb l'objectiu de defensar, en primera instància, el referèndum de l'1 d'octubre i la República Catalana posteriorment, des de l'estratègia de la no-violència. Les assemblees aglutinen membres de diverses entitats i persones independents que busquen organitzar aquesta defensa poble a poble i barri a barri. 
Per assistir a l’activitat cal fer una reserva prèvia escrivint a empordarebel@protonmail.com. El cost és de 2 euros l’entrada i de 10 euros amb el dinar inclòs.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid