Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria Històrica
Exposició "La memòria del segle XX des dels arxius judicials"

La nova exposició es podrà visitar a l'antiga presó de la Model de Barcelona

12/09/2019 Història

El proper 17 de setembre, a les 18 hores, a la sala d’actes de l'antiga presó La Model (Entença, 155 – Barcelona), es realitzarà l'acte inaugural de l'exposició "La memòria del segle XX des dels arxius judicials", organitzada pel Departament de Justícia i promoguda pel Memorial Democràtic.

L'exposició està dividida en quatres grans blocs: sobre les "Victimes de la repressio durant la Guerra Civil i la postguerra", sobre "La dona durant el franquisme", el que tracta "La llengua catalana durant el franquisme" i sobre el "Control social durant el franquisme."

Es tracta d'una exposició a partir de la selecció de documents dels arxius dels jutjats i del Registre Civil de la ciutat de Barcelona, que permet seguir un recorregut per la memòria històrica al nostre país des dels àmbits descrits.

 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid