Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S19
Enguany es tornarà a fer la marxa de Torxes cap a Lledoners

L'any passat van ser tres mil, les persones que van caminar, amb torxes, fins al Pla de Lledoners per reclamar la llibertat dels presos polítics.

04/09/2019 Política

Enguany les assemblees de locals del Bages s'han organitzat per impulsar la Marxa de Torxes el proper dimarts que comptarà amb 4 columnes que confluiran a l'esplanada situada al darrera de la presó de Lledoners. Les columnes  sortiran de Joncadella, Pineda de Bages, Santpedor i Sant Joan de Vilatorrada, totes a dos quarts de nou del vespre. 

Les columnes arribaran a Lledoners cap a 2/4 de 10. Allà hi haurà actuacions musicals i d'arrel tradicional i els parlaments de la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, d'un representant d'Òmnium, i de familiars dels presos.

"Llum i llibertat"
Paral·lelament a la marxa de torxes es durà a terme "Llum i llibertat", una actuació que il·luminarà les cent trenta-una agulles del massís de Montserrat, que recordaran els cent trenta-un presidents de la Generalitat de Catalunya, en un gest que "exemplifica la necessitat de cercar la unitat estratègica cap a un horitzó d'independència i llibertat que vagi més enllà dels interessos dels partits"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid