Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
Representants de l'OCB s'ha reunit, aquesta setmana, amb responsables de Política Lingüística i Cultura del Govern i del Consell de Mallorca
27/07/2019 Llengua
Representants de l'Obra Cultural Balear s'ha reunit, aquesta setmana, amb responsables de les àrees de Política Lingüística i Cultura del Govern i del Consell de Mallorca.

Aquest dimarts passat es va fer una reunió amb la Vicepresidenta del Consell de Mallorca i consellera insular de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets; el Director Insular de Política Lingüística, Lluís Segura i la Directora Insular de Cultura, Maria Pastor.

Dijous, es va fer una reunió amb la Secretària Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret; la Directora General del Política Lingüística, Beatriu Defior i l'Assessor del la Secretaria d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Miquel Gallardo.

En els propers dies, es faran més reunions amb els nous responsables de les Institucions.

En les reunions mantingudes fins ara s'ha constatat la bona sintonia entre l'OCB i els responsables de Cultura i Política Lingüística del Consell i de Política Lingüística del Govern.

Des de l'OCB s'ha fet arribar un document (elaborat abans de les passades eleccions) amb propostes concretes per implementar des de les Institucions.

També, des de l'Entitat Cultural, s'ha demanat el màxim de coordinació entre les Institucions i entre aquestes i les entitats de la societat civil.

Des de l'OCB s'ha demanat també el màxim suport institucionals als creadors de cultura i a les indústries culturals.

L'OCB també ha demanat que s'implementin mesures per ajudar a fer créixer l'ús social de la nostra llengua; garantir que tothom que vulgui aprendre la llengua catalana, ho pugui fer fàcilment i que es garanteixi el respecte als drets lingüístics de tots els ciutadans de les Illes Balears.

Dijous de la setmana passada es va una reunió amb el Regidor de l'Àrea Delegada de Cultura, Patrimoni,Memòria Històrica i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, Llorenç Carrió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid