Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
El Tingladu arriba a la 12a edició amb la M.O.D.A, Oques Grasses, Ana Tijoux, Tremenda Jauría, Mishima i Albert Pla com a caps de cartell

El festival gratuït organitzat per Can Pistraus se celebrarà un any més a la Plaça l d'octubre de Vilanova i la Geltrú durant els dies 18, 19, 20 i 21 de juliol

17/07/2019 Cultura

Amb el lema 'Revolució és canviar tot el que ha de ser canviat', el festival El Tingladu afronta una dotzena edició en què promet tornar a omplir de música, cultura i festa la capital del Garraf. El tret d'inici de l'edició d'enguany el donarà el circ de la companyia vilanovina Cia Katapulta. Seguidament, la cantautora vilanovina Caria Barroso presentarà el seu primer disc d'estudi. La programació de dijous la completaran el cantautor de Torrent Pau Alabajos, el grup Pares i els vents i ritme frenètic de les Balkan Paradise Orchestra.

Divendres serà el torn d'un dels plats forts del festival, el potent directe dels osonencs Oques Grasses. El reggaeton feminista de les madrilenyes Tremenda Jauría, el trap en català de Lildami i la música jove i, per tant, intergeneracional de Suu completaran el cartell del dia.

Fins a cinc conjunts passaran per El Tingladu durant el dissabte. Mishima i Albert Pla repetiran a l'escenari del festival i s'hi estrenaran del gòspel de The Sey Sisters, la música galàctica amb lletres iròniques de Quimi Portet i el powerpop dels vilanovins Mareta Bufona.

L'últim dia d'El Tingladu serà el torn de La M.O.D.A., el grup de Burgos que està triomfant arreu de la península Ibèrica. També passarà per l'escenari la música festiva de Roba Estesa, el rap combatiu de la xilena Ana Tijoux, les guitarres i distorsions del valencians Smoking Souls i, com sempre, Miquel del Roig serà l'encarregat de tancar el festival.

 

Solidaritat amb Valtònyc

Un any més, El Tingladu ha inclòs el raper exiliat Josep Valtònyc al cartell per solidaritzar-se amb la seva causa i denunciar la persecució de la llibertat d'expressió a l'estat espanyol. Aquest any, a més, el festival ha volgut anar un pas més enllà i ha programat una edició antirespressiva i solidària a Brussel·les en què hi actuaran el mateix Valtònyc, Los Chikos del Maíz, Fermin Muguruza, Ada la i Alidé Sans. Les entrades es podran comprar a partir de dijous 18 de juliol a la web eltingladu.cat. Tots els beneficis aniran destinats a la causa de Valtònyc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid