Lluita institucional
Dŕnia Verdés serŕ la representant de la CUP al Consell Comarcal de la Segarra

La CUP escull la regidora de Sant Guim de la Plana per a ocupar el seu escó de consellera comarcal. Dània Verdés, escollida regidora per primer cop el passat 26 de maig, substituirà Jordi Llauradó, el regidor més veterà de la formació de l’esquerra independentista

 

01/07/2019 Política

L’assemblea comarcal de la CUP, reunida aquest dissabte a Tarroja, ha ratificat l’elecció de la regidora de la Dània Verdés com a consellera comarcal. La decisió ha estat presa amb la participació de militants i simpatitzants de les tres assemblees locals de la CUP a la comarca (Cervera, Guissona i Torà i Biosca) i de les candidatures municipals integrades a la coalició CUP- Amunt (Tarroja Poble Actiu i Crida per Sant Guim).

Dània Verdés té 24 anys, és traductora i intèrpret d'anglès i alemany, treballa de professora d’idiomes i va ser escollida regidora el passat 26 de maig, en la primera participació d’una candidatura vinculada a la CUP al municipi de Sant Guim de la Plana. Amb la seva designació com a consellera comarcal Verdés pren el relleu de Jordi Llauradó, el fins ara regidor més veterà de la formació. Llauradó va ser escollit regidor de Biosca per primer cop el 1995 quan va encapçalar la primera de les candidatures de la CUP a les comarques de Ponent i, el 2015, va ser el primer conseller comarcal cupaire a la Segarra.

El Consell Comarcal de la Segarra està format per nou membres d’ERC, vuit de JxCAT, un del PSC i una de la CUP.