Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català
Societat civil, periodistes i politòlegs debatran a l’acte “El valencià a la societat: passat, present i futur”

L’acte començarà a les 18h al c/ Túria n 58 baix-esquerra. Per al sopar cal reservar a info@peldretadecidir.com

20/06/2019 Llengua
Els 4 anys vinents obren un ventall d’oportunitat perquè el nou Consell i les noves Corts, ja deslligats de les emergències que es trobaren l'any 2015, puguen fer un salt qualitatiu necessari per a fer que al nostre país puguem parlar i viure en valencià, amb la mateixa normalitat que ho podem fer en castellà.

Per reflexionar dels últims quatre anys, de la situació actual del valencià i dels reptes que es plantegen de cara a la nova legislatura, Joves Pel Dret a Decidir, la Plataforma per la Llengua i la Revista Mirall País Valencià portaran a lloc l’acte: El valencià a la societat: passat, present i futur, el pròxim dia 28 de juny.

L’acte comptarà amb ponents de distints àmbits on politòlegs, periodistes i societat civil podran debatre en un format obert sobre quines haurien de ser les prioritats del nou consell i les noves corts per als pròxims 4 anys.

El debat estarà acompanyat de l’actuació musical del cantautor Jonatan Penalba, i per finalitzar l’acte haurà un sopar popular per 5 euros, en col·laboració amb la Coordinadora Camperola del País Valencià.

L’acte començarà a les 18h al c/ Túria n 58 baix-esquerra. Per al sopar cal reservar a info@peldretadecidir.com

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid