Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets i llibertats
Denuncien irregularitats en el procés d’empadronament de nouvinguts al Vallès Oriental

'Vallès Oriental Vol Acollir' explica que l'objectiu de l'entitat és "continuar denunciant aquesta injustícia, fins aconseguir que totes les persones, sigui quina sigui la seva condició, estiguin empadronades al seu municipi de residència"

26/06/2019 Res-pública

L'entitat comarcal 'Vallès Oriental Vol Acollir' ha informat que els dies 25 i 26 de juny s'ha fet entrega d’una instància a les oficines de la majoria d’ajuntaments de la comarca, exposant les nombroses irregularitats que està tenint el procés d’empadronament, fet que ha afectat negativament i una vegada més els grups socials més desafavorits. Uns grups socials que adverteixen que "es veuen privats d’un dret necessari per adquirir els drets bàsics que ha de tenir tota persona, com sanitat, educació, serveis socials..."

En aquesta instància també es demana una reunió amb els alcalde/alcaldesses i la regidors corresponents per exigir el ple exercici d’aquest dret, tal i com queda argumentat en el document que hem adjuntat a la instància.

Aquesta entrega s’ha fet ja a Santa Eulàlia de Ronçana, Mollet, Lliçà d’Amunt, Canovelles, Sant Antoni Vilamajor, Sant Pere Vilamajor, La Roca, La Garriga, Les Franqueses, Cardedeu, Sant Esteve Palautordera, Bigues i Riells i Granollers. Una instància que es lliurarà a altres municipis en els propers dies.

L'entitat apunta també que els consta que hi ha municipis que porten a terme bones pràctiques en l'empadronament de nouvinguts, i que uns altres estan començant a reaccionar a partir de la campanya que estem portant a tot el Vallès Oriental.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid