Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Judici farsa
Concentració i acte unitari el darrer dia del judici a l’1-O

Les concentracions seran descentralitzades arreu del territori.

06/06/2019 Política
L’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, el grup parlamentari de Junts per Catalunya, el grup parlamentari d'Esquerra Republicana i el grup parlamentari de la CUP convoquen a una concentració el dia que finalitzi el judici. Es preveu que la finalització del judici sigui dimecres o dijous de la propera setmana.

Les concentracions seran descentralitzades arreu del territori. A Barcelona serà a plaça de Catalunya, a les 20 h. El lema, unitari a totes les concentracions, serà “Llibertat: l’autodeterminació és un dret”. S’hi faran parlaments, i es llegirà un comunicat.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid