Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
Taula rodona sobre habitatge de Capgirem Vic, Arran i Endavant
15/05/2019 Drets i Llibertats
Capgirem Vic, Arran Vic i Endavant organitzen aquest dijous una taula rodona sobre habitatge. La taula rodona, que es farà al centre cívic de Santa Anna, començarà a les 7 del vespre amb una intervenció d’Arran Vic que explicarà la seva campanya sobre habitatge i emancipació juvenil. Tot seguit intervindrà Lluc Gayà, membre de l’executiva nacional d’Endavant Osan, que a la seva vegada presentarà la campanya «És de mínims». Continuarà Maira Costa, cap de llista de la CUP de Manlleu i activista pel dret a l’habitatge, que farà una reflexió sobre les polítiques d’habitatge en l’àmbit municipal. Tot seguit serà el torn de Carla Dinarès, número 3 de la llista de Capgirem Vic i arquitecta, que presentarà les propostes que fa Capgirem en matèria d’habitatge. Tancarà l’acte Mar Miralles, sòcia de la cooperativa d’habitatge Sostre Cívic, que parlarà sobre el model d’habitatge en cessió d’ús.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid