Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ni preses ni exiliades
Mireia Boya recorda les dones represaliades a l’acte d’aniversari de Forcadell

Ha criticat la invisualització de les dones en la lluita pels drets nacionals i socials, mencionant molt especialment a Eva Serra. També ha parlat de l’aixecament del confinament de la Tamara.

30/05/2019 Política

Per segon any consecutiu i sota el lema “Cap dona en l’Oblit. Ho tornarem a fer” el CDR Galvany, 1 OCT Augusta, Dones per la Independència i nombroses entitats han organitzat un acte de suport a Carme Forcadell en el seu 64è aniversari. L’acte s’ha fet als Jardins Muñoz Ramonet, a Barcelona, i ha recordat també Dolors Bassa, Meritxell Serret, Clara Ponsatí, Marta Rovira, Anna Gabriel i molt especialment a la Tamara per l’aixecament del seu confinament a Viladecans.

El CDR Galvany, amb el suport dels partits polítics independentistes i de les entitats, ha organitzat avui un acte de suport a Carme Forcadell pel seu 63è aniversari. Amb el lema ‘Cap dona en l’oblit’, s’ha fet als Jardins Muñoz Ramonet, a Barcelona, i ha recordat també Dolors Bassa, Meritxell Serret, Clara Ponsatí, Marta Rovira i Anna Gabriel.

Durant l’acte s’han llegit cartes molt emotives  enviades per les preses polítiques i les exiliades polítiques i cloenda de l’acte amb la glossa a Carme Forcadell a càrrec de Mireia Boya. També ha comptat amb les actuacions del cor del CIC, Montse Castellà i la cantada col·lectiva Que sentiu tot aquest clam?. L’acte ha estat conduït per Pepa Arenòs

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid