Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
La Crida per Sabadell, amb tres regidors, és la tercera formació més votada.
27/05/2019 Política
La Crida per Sabadell ha perdut un regidor però s'ha situat com a tercera força política més votada a la capital del Vallès Occidental. Nani Valero ha manifestat que: "Des de la Crida per Sabadell celebrem que amb l'elevada participació hagi barrat clarament el pas al feixisme. No els tenim a Sabadell ni els tindrem a Sabadell. I no només això: som la tercera força política a la ciutat. Hem fet una campanya forta i honesta que ha consolidat la nostra proposta per la ciutat."

Per la seva banda, Maties Serracant ha assenyalat que : "Estem davant d'un escenari obert, i no podem tornar enrere. Sabadell no pot permetre que la corrupció torni a prendre les regnes de l'Ajuntament. Seguirem endavant amb el convenciment de sempre i amb el compromís ferm de seguir transformant Sabadell."

En aquestes eleccions, el PSC s'ha imposat  a Sabadell. Amb el 100% escrutat, els socialistes obtindrien 10 regidors del total de 27 del consistori, i reunint, en total, el 29,86% dels vots totals. El creixement respecte a les últimes municipals és de cinc regidors més i més de 14 punts en percentatge de vots, és a dir, de gairebé el doble.

ERC ha quedat en segona posició amb set regidors escollits i el 20% de vots. Aquests resultats milloren notablement els de 2015, quan el partit de Juli Fernández obtenia quatre regidors i prop del 15% de vots.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid