Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
La candidatura de Guanyem Badalona en Comú i Esquerra Republicana de Badalona proposa crear un Espai Jove entre els barris de Sant Roc i Llefià
06/05/2019 Política
La candidatura vol crear un equipament juvenil entre el barri de Sant Roc i el barri de Llefià, dos barris que no tenen cap equipament d’aquest tipus. Es planteja com un espai estratègic que concentrarà els programes i serveis destinats a joves en un equipament juvenil de referència als dos barris.

És, a més, un projecte que surt del pressupost participatiu realitzat l’any 2016. Aquesta va ser una de les propostes més votades pels veïns i veïnes del Districte 6. El projecte d’Espai Jove, que surt de la voluntat de la ciutadania, requerirà d’una sala polivalent, una sala de formació, sala TIC, sala de reunions, magatzems i dos despatxos.

La candidatura denuncia que durant els governs, primer del PSC i posteriorment del PP, la xarxa territorial d’equipaments juvenils es va anar desmantellant. Durant anys s’ha retallat en recursos destinats a joves i la candidatura vol seguir la feina de revertir la situació, que ja van començar amb l’anterior mandat.

A més, el projecte vol ser un nexe d’unió entre els dos barris, que no disposen de cap Espai Jove i que podrà ser, per tant, un espai de trobada entre joves de diferents barris.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid